Airco koelt niet meer

De airco koelt niet meer, wat valt daar aan te doen? Het is een vervelend probleem, vooral wanneer het buiten warmer begint te worden. Beslaat de auto van binnen wanneer het (een beetje) vochtig is in de auto? Komen er nare luchtjes uit de roosters? Het is verstandig om een afspraak te maken bij een garage bij u in de buurt. De airco koelt niet meer, de kans is groot dat er onderhoud plaats dient te vinden om het binnenklimaat weer goed te kunnen reguleren.

Airco kapot: wat nu?

Is de airco kapot? De airco koelt niet meer op het moment dat het systeem kapot is of wanneer er sprake is van een eventuele beschadiging. Een airco bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Het is bijvoorbeeld van belang dat het airco filter goed schoon is, wanneer die te vuil raakt zal de airco niet goed meer werken. Daarnaast kan het zijn dat de verdamper van de airco kapot is gegaan. Soms werkt de airco niet meer vanwege de condensor of dient er een algehele reiniging plaats te vinden. Wij kunnen dat goed voor u nagaan en u er vervolgens mee van dienst zijn.

Aircocheck laten uitvoeren

Gaat u binnenkort naar Frankrijk op vakantie of bezoekt u een ander warm land waar u de airco in de auto goed kunt gebruiken? Zelfs in Nederland kan het behoorlijk warm worden in de auto op het moment dat de airco het niet doet.

Koelt de airco niet meer en wilt u daar direct wat aan laten doen of zoekt u naar een specialist die voor u na kan gaan wat er aan de hand is? Wij gaan er graag mee aan de slag, neem contact op voor meer informatie. We kunnen de airco repareren of grondig voor u schoonmaken.