Distributieriem vervangen

Wilt u de distributieriem van uw auto laten vervangen? Heeft een monteur aangegeven dat dit dient te gebeuren en wilt u dat graag op een voordelige manier doen? Binnen het motorblok is de distributieriem van zeer groot belang. Het is van belang tijdig de distributieriem te vervangen, indien deze breekt kunnen er grote problemen in de motor ontstaan. De reparatiekosten liggen dan veel hoger dan wanneer we tijdig de distributieriem vervangen, in sommige gevallen is de motor zelfs helemaal niet meer te repareren en bent u nog verder van huis.

All-inclusive prijs voor vervangen

Als we de distributieriem vervangen berekenen we daarvoor een vaste prijs. Het gaat om één prijs waarvoor we de distributieriem vervangen en waarvoor we ervoor zorgen dat we ook de looprollen, spanrollen en de waterpomp voor u meenemen. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat we de distributieriem vervangen en u weer met de auto kunt rijden zoals u dat gewend bent. Uiteraard leveren we u netjes op voorhand een specificatie aan van onze werkzaamheden en de kosten die daarbij horen. U bent op voorhand goed op de hoogte van wat we zullen doen wanneer we de distributieriem vervangen.

Distributieriem en balans-as riem

Laat u de distributieriem vervangen? In sommige gevallen is het tevens van belang om de balans-as riem en de multi-V (rib)riemen te vervangen. De slijtage daarvan loopt vaak gelijk op met die van de distributieriem, vandaar dat het elementen zijn die vaak samenvallen. Uiteraard kunnen we de distributieriem voor u beoordelen en daarnaast kijken naar de andere onderdelen die voor de auto van belang zijn. Aan de hand daarvan brengen we u graag een offerte uit.

Offerte voor het vervangen van de distributieriem ontvangen? Neem contact met ons op, tevens voor meer informatie over het onderhoud.